szórakozás

Retro játékgépek a Windows 10 rendszeren

Előzőleg bemutatásra került egy összeállítás, amely szerint lehetőségünk van a mai modern PC-ken a retro-korszak videojátékait kipróbálni. Most folytatásképp jön még kettő nagy sikerű konzol bemutatása.

_

MotoGP 2017 - hamarosan megjelenik!

A motorversenyek és a videojátékok kedvelői valószínűleg kipróbálták már a MotoGP - azaz az egyik legvalósághűbb - motorverseny-szimulátor eddigi részeinek valamelyikét. A sorozat legújabb tagjára szerencsére már nem sokat kell várnunk.

_

Környezetünk felfedezése a Windows 10 rendszerrel

A mai modern technológiáknak köszönhetően már nagyon egyszerűen feltérképezhetjük a jelenlegi tartózkodási helyünk és annak közelében megtalálható szolgáltatási helyeket, például éttermeket, kávézókat vagy éppen szórakozóhelyeket.

_

Régi játék új köntösben - C&C Renegade X

A Command & Conquer sorozatot bizonyára rengetegen jól ismerik - annak egykori FPS-változatú játéka - a Command & Conquer: Renegade nevű alkotás viszont lehetséges, hogy sokaknak elkerülte a figyelmét. Ezúttal bemutatom, hogyan is próbálhatjuk ki modern technikai színvonalon - és nem mellesleg teljesen ingyen.

Váltás az Intel vagy NVIDIA videokártyák használata között az Ubuntu Linux rendszeren

Bizonyos típusú laptopok esetében felmerülhet az a lehetőség - NVIDIA Optimus - , hogy a gyárilag beépített Intel és NVIDIA videokártyák használata közül tetszőlegesen választhassunk. Alapértelmezés szerint az Intel van használatban - de ahhoz, hogy például játszani tudjunk gépünk maximális grafikai teljesítményét kihasználva, át kell váltanunk az NVIDIA grafikus vezérlőkártyára.

game

Intel videokártya-telepítő az Ubuntu Linux 15.04 rendszeren

Jó hír az Intel videokártyával rendelkező számítógépek tulajdonosainak, hogy ezentúl grafikus felületű telepítőt is alkalmazhatnak az eszközeik telepítéséhez - az Ubuntu Linux 15.04 verziójától kezdődően.

Két nagyszerű játék Tux főszerepében az Ubuntu Linux rendszeren

Régebbi Linux felhasználóknak bizonyára nem szükséges bemutatni Tux-ot - a Linux rendszerek népszerű logo-ját és kabalafiguráját. A régebbi videojáték-kedvelők pedig szinte biztos, hogy játszottak már a Super Mario vagy a Super Mario Kart című videojátékok valamelyikével. Ezúttal bemutatom hogyan is élhetjük át Mario régi kalandjait megújítva Tux főszereplésével.

Oldalak

Feliratkozás RSS - szórakozás csatornájára

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.